~Your Best Hungarian Source for The Saturdays~
SZAVAZÁS
Lezárt szavazások
 
ELITE CSERÉK

9lirsr3ub89spgfm23cf.png lali esposito 33h6ffv6nfawymjqr8lz.jpeg xx2mu8gyfigy95exv0v9.jpg 0p786fzh6e0ezemj1f7s.jpg 8j4e2oexin2yhz0c4r0w.jpg

lotus launch 2013 raikkonen lg pl3o2yrs6aurtnh5dly7.png Leander Rising 300x297 mky2h5jstwet5nphxh7o.jpg

 

MIZU?
 
THE SATURDAYS
 
ZENE
 
DALSZÖVEGEK
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2010-07-05
 
Hírek

Előző hó | Következő hó | Elmúlt 1 hónap

Una az RTÉ Radio 1-on!

Betty  2017.04.30. 18:17

Una szerdán az RTÉ Radio 1 délutáni műsorába a The Ray D'Arcy Show-ba kapott meghívást, ahol interjút adott. A show-ban Ray-jel a zenéről, a csapatról és az anyaságról beszélt, valamint kiderült, miért a leánykori nevén jelentette meg szólóanyagát. A stúdióban nem csak interjút adott, hanem fel is lépett, ahol legújabb dalát a Battlelines-t és a Ride On című dalt adta elő Jimmy McCarthy-tól. www.rte.ie/radio oldalon hallgassátok vissza a vele készült interjút és a két előadást.

postimage postimage

Una a The Six O'Clock Show-ban!

Betty  2017.04.30. 16:38

Április 26-án Una a TV3, The Six O'Clock Show-jában vendégeskedett, ahol a műsorvezetőkkel Samantha Mumba-val és Martin King-gel szólókarrierjéről, a Stay My Love-ról, legújabb daláról a Battlelines-ról és családjáról is beszélt, valamint a The Saturdays-ről is kérdezték.

A teljes műsort ide kattintva még visszanézhetitek. :)

postimage postimage postimage postimage postimage

Una Healy - Battlelines (Live Session Video)

Betty  2017.04.29. 20:39

Una a Bank of Ireland Junk Kouture zsűritagja

Betty  2017.04.29. 19:51

Una a Bank of Ireland Junk Kouture verseny döntőjén vett részt csütörtökön Dublinban. Az énekesnő egy elegáns fekete combig bevágott szoknyát választott az eseményre és gondoskodott róla, hogy minden szem rászegeződjön amikor a rózsaszín szőnyegre lép. Ruháját egy himzett minta diszített, kiegészítőnek pedig egy arany fülbevalót viselt.

Most az írországi divat és művészeti verseny hetedik évében a középiskolás diákok számára kihívást jelentett, hogy innovatív ruhát kreáljanak újrahasznosított anyagokból és szemétből. A Bank of Ireland Junk Kouture döntőjének nyertese futurisztikus öltöny páncélzatot viselt, amely régi trambulinból, egy szőnyegkészítőből és egy törött csillárból készült. A nyertes iskola 2,500 eurót vihetett haza, valamint a csapat minden tagja 500 eurós nyereményt és egy mini iPad-ot tudhatott magáénak. A 3Arena-ban megrendezett tehetségkutató verseny zsűritagjai Louis Walsh, Una Healy, a Griffith Kollégium divatrendezője Jane Leavy, a művészeti pedagógus Tracey Fahey és Rhys Ellis divattervező voltak.

postimage postimage postimage postimage postimage postimage

Una leforgatta 2. videoklipjét!

Betty  2017.04.28. 20:15

Április 24-én Una leforgatta a Battlelines című dalához a videoklipet, melyről először az Instagram-követőinek számolt be. Kiváncsian várjuk a végeredményt. :)

Una Healy @UnaHealy
Shooting my new video for #Battlelines today!! 
🔥 https://www.instagram.com/p/BTRIlN_A3UF

Una Healy @UnaHealy
Sprucing up my signature guitar for next weeks video shoot! 
❤🎸🔥 #Battlelines
https://www.instagram.com/p/BTNCj0KAKO1

postimage postimage

Rochelle Instagram

Betty  2017.04.28. 18:09
Rochelle a múlt hónapban hozta világra második gyermekét, egy kislányt. Az énekesnő április 7-én egy imádnivaló fotómontázst osztott meg az Instagram-követőinek, hogy megünnepelje kislánya Valentina, négyhetes lett. A képek a kórházban készültek és igen jól látszik Rochelle és Marvin mennyire várják a kislány érkezését. 
 
Rochelle a fotóhoz a következőt fűzte: "4 weeks ago today we were nervously awaiting the arrival of our little Valentina… at 12:36pm she surprised us weighing 7 pounds 6 ounces and has been nothing but joy since. You have completed us baby girl."
 
A pillanatfelvételek négy képet tartalmaznak, dokumentálva Rochelle kórházba való érkezésétől, egészen kislánya első öleléséig. Férje is megjelenik a posztban, aki egy műtősruhát visel az egyik fotón, így biztosra vehető, hogy kislánya születésénel is jelen volt.

postimage

Mollie a Coachellán bulizott

Betty  2017.04.23. 15:52

Április 14-én vette kezdetét a világ egyik legnagyobb fesztiválja a Coachella Valley Music And Arts Festival, másnéven Coachella. A fesztivál a kaliforniai sivatagban, Indio városa mellett zajlik két egymást követő áprilisi hétvégén. Számos sztárral egyetemben Mollie sem hagyhatta ki, hogy idén ne vegyen részt ezen a kihagyhatatlan zenei eseményen. Az énekesnő a közel 650.000 Instagram-követőjének mutatta be nap mint nap milyen fesztivál szettekben bulizott a 100 ezer fiatallal együtt a Coachellán. Mollie mellett a Look magazin és a GHD (Global Hair Days) márka is részt vett a fesztiválon, akik rengeteg fotót poszoltak Mollie-ról az Instagramjukra. Ja és nem mellesleg Mollie frizuráit a GHD legújabb Wanderlust kollekciójának hajformázó készülékeivel készítették el.

Nektek melyik volt a kedvenc fesztivál szettetek Mollie-tól?

postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage postimage postimage

Vanessa a Radar Rádión!

Betty  2017.04.17. 21:08

Vanessa holnap a Radar Rádió vendége lesz, hogy a nemrégiben megjelent Chapter Two-ról beszéljen. Ha van kedvetek, akkor hangolódjátok rá 13 órától a Limited Health című show-ra.

Vanessa White @VanessaWhite
Tomorrow I'll be chatting Chapter Two with the guys @LTDHEALTH on
@RadarRadioLDN from midday - tune in 
😊🙏🏽

postimage

Vanessa a Maybelline 'Bring on the Night' partin

Betty  2017.04.17. 17:56

A London Fashion Week hivatalos szépségszponzora a Maybelline New York adott otthont a 'Bring on the Night' partinak még február 18-án. Az eseményt a divathét keretein belűl a The Scotch of St James nevű éjszakai klubban rendezték meg, ahol természetesen számos sztár is tiszteletét tette beleértve Zara Martin-t, Tinie Tempah-t, Vogue Williams-t, Vanessa White-ot Elle Eyre-t, Dougie Poynter-t és Ashley Roberts-et. Adriana Lima és Jourdan Dunn voltak az est házigazdái. A jó hangulatról DJ Neels Visser és Zara Martin gondoskodott. A Maybelline már több mint három éve a hivatalos szépségszponzora a London Fashion Week-nek. Csak úgy mint a divathétnek a Maybelline a partnere a New York-i székhelyű ékszerésznek Maria Tash-nak, aki testékszereket tervez.

postimage postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage postimage

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!

Betty  2017.04.16. 22:17

Az oldal és a magam nevében Kellemes Húsvéti Ünnepeket szeretnék kívánni mindenkinek és persze sok locsolót! 🐰🐥💐

husvet

Una a rádióban

Betty  2017.04.16. 21:28

Una márciusban debütáló szólóalbuma a The Waiting Game és a Country 2 Country fesztivál kapcsán a következő rádióállomásokhoz látogatott el: BBC Radio 2, BBC Radio 2 Country, Newstalk FM, Today FM. A rádióknál interjúkat adott és akusztikusan adta elő a 'Stay My Love'-ot. A Today FM-en ráadásul még egy Top 10-es listát is lejásszottak Una kedvenc dalaiból.

Una-val készült interjúkat teljes hosszában a rádiók hivatalos oldalain még vissza hallgathatjátok.
 
postimage postimage postimage postimage postimage

Feel Super 2017 - Marie Curie

Betty  2017.04.16. 20:57

Frankie a #FeelSuper kampány támogatója

Betty  2017.04.16. 20:43
Most a harmadik évben Frankie ismét együttműködik a P&G-vel és a Superdrug-gal, hogy támogassa a Marie Curie létfontosságú munkáját szerte az országban. A P&G és a Superdrug #FeelSuper kampánya eddig kb. 400.000 fontot gyűjtött össze a jótékonyság számára, ami megegyezik a közel 20 órás szakápolással a Marie Curie-nál. De még mindig sok ember él terminális betegségben, akik különben a szükséges ellátások nélkül meghalnának.
 
postimage postimage postimage postimage postimage
 
postimage postimage
 
Április 5. és május 2. között a helyi Superdrug üzletekben országszerte és a superdrug.com oldalon, minden egyes alkalommal amikor egy kiválaszott P&G márkát vásárolsz, mint pl. Olay, Gillette és Oral-B, máris a Marie Curie-nak adományoztál. 1 termék = 1 adomány
 
Ez egy egyszerű módja annak, hogy támogassák a Marie Curie-t, amely segít a halálos betegségben élőknek és családjaiknak, hogy a lehető legtöbb időt együtt töltsék.
 
Frankie mondta: "Ez egy nagyon különleges jótékonyság amit már oly sok éve támogatok és nagyon izgatott vagyok, hogy a #FeelSuper kampány által ismét együtt dolgozhatok a Marie Curie-val. Amit imádok a kampányban, hogy könnyű részt venni benne. Ez olyan egyszerű, mintha minden nap vásárolsz egy létfontosságú dolgot a Superdrug-ból, amit általában is beleteszel a bevásárlókosaradba".
 
A Marie Curie anglia vezető jótékonysági alapítványa a halálos betegségben szenvedőknek és családjaiknak nyújt segítséget. A nővérek éjjel-nappal dolgoznak, amely gyakorlati ellátást és létfontosságú érzelmi támogatást jelent a betegeknek a saját otthonukban, valamint speciális éjjel-nappal tartó ellátást a Hospice házban.
 
A kampány által összegyűjtött pénz segít abban, hogy 18 órás létfontosságú ellátást biztosítsanak a halálos betegségben élők számára. A cél ebben az évben elérni az 500.000 fontot.
 
"Egyikünk sem tudja, hogy milyen állapotban leszünk majd, vagy ha egy családtagnak szüksége lesz az extra támogatásra valamikor az élete során. A kampány, amely a Marie Curie munkáját támogatja hihetetlenül fontos", - folytatta.
 
Frankie nagy reményeket fűz hozzá, hogy idén sikerül félmillió fontot összegyűjteni a rajongók és a Superdrug vásárlóinak a segítségével.
 
"Már volt szerencsém a Marie Curie csapatának néhány csodálatos tagjával találkozni; önkéntes ápolókkal és természetesen a betegekkel és családjaikkal. Nagyon remélem az emberek újra mellettünk állnak és segítenek az 500,000 fontot elérni! Micsoda nagy eredmény lenne."

Mollie Instagram

Betty  2017.04.16. 18:20

postimage postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage postimage postimage postimage

Una fellép a Harvest Country Music Festival-on!

Betty  2017.04.14. 21:12

Idén egy új zenei fesztivál veszi kezdetét Enniskillen-ben. A Harvest 2017 kétnapos country zenei fesztivál az Enniskillen-i repülőtéren és a Westport House-ban kerül megrendezésre augusztus 26-a és 27-e között. A fő szenzációk Nathan Carter és a Grammy-díjas amerikai country énekesnő Miranda Lambert lesznek. A country zene már egyre nagyobb népszerűségnek örvend a UK-ban így egyáltalán nem meglepő, hogy a legelső Harvest Country Music Festival-on olyan előadók vesznek részt mint a Dan + Shay, a The Shires, a Maddie & Tae, Una Healy, Sam Palladio, a Ward Thomas, Catherine McGrath és így tovább... Azok a country zene rajongók, akik a fesztivál hangulatát szeretnék élvezni, piac, vidámpark, kemping és bár lehetőségek, beleértve lakókocsi szolgáltatás, családi kemping mind a rendelkezésükre fog állni. Az esemény sztárvendége nem más lesz mint Charley Pride. A fellépők teljes listáját alább láthatjátok.

postimage

Mollie Los Angeles-ben

Betty  2017.04.09. 17:07

Szólóalbumának munkálatai miatt februárban Mollie egy időre kedvenc városába Los Angeles-be utazott. Elméletileg két hetet töltött volna itt LA-ben amikor is úgy döntött, hogy még egy hetet marad, amit persze nem csodálok, hiszen gyögyörű hely. De természetesen a stúdió munkák mellett azért volt arra ideje, hogy egy kicsit lazítson. Los Angeles mellett Venicén és Santa Monican is járt, ahol másik kedvenc hobbijának a görkorinak hódolt. Ha már úgy is az USA Kalifornia államában járt akkor nem hagyhatta ki, hogy ne ejtse meg úticéljául LA vásárlási és szórakozási célpontját Melrose Avenue-t, a Sunset Boulevard-ot és a West Hollywood-ot. Az útja már csak azért is érdekes volt, mert ezúttal anyukája is elkisérte. És nem is lehetett volna jobb idegenvezetője mint Mollie, aki négy hónapot élt itt Los Angeles-ben miközben a Chasing The Saturdays valóságshowt forgatta a lányokkal 2012-ben.

Mollie számos fotót posztolt a több mint 600.000 Instagram-követőjének az amerikai útjáról. Anyukájáról sajnos egy fotót sem osztott meg.

postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage postimage

Megújult Mollie weboldala!

Betty  2017.04.08. 21:43

Mollie weboldala nem csak kinézetében újult meg, hanem még vadonatúj bloggal is jelentkezett! A mollieking.com-on létrehozott egy blogot ahol a kedvenc témáiban olvashatunk bejegyzéseket mint pl. divatról, szépségről, fitneszről, utazásairól, eseményekről, külföldi utakról és néhány kedvenc törzshelyéről Londonban. Mollie néhány kedvenc szakértőjétől tanácsokat is elleshetünk, tehát mindenképpen légy résen. Ezenkívűl leírhatjátok az észrevételeiteket és ha bármilyen tippetek, vagy trükkötök van amit Mollie nem említett, ne habozzatok nyugodtan osszátok meg vele. :)

MOLLIE KING @MollieKing
Check out my BRAND NEW blog featuring spring/summer trends, makeup tutorials,
my trips abroad, & much more! http://www.mollieking.com 
👩🏼

postimage

Mollie a The Denim Workshop partin

Betty  2017.04.08. 21:25
Április 5-én az Oxford Street Store-ban megrendezésre kerülő The Denim Workshop partin számos híresség is részt vett, köztük Mollie, aki ezúttal a DJ tudásával nyűgözte le az egybegyülteket. Az énekesnő megjelenése egy szuper miniszoknyából és egy katonai stílusú kabátból állt, amit egy barna övvel párosított. A sztárokkal teletűzdelt divateseményen többek között Pips Taylor, Chessie King, Shanie Ryan és a The Pussycat Dolls egykori tagja Ashley Roberts is tiszteletét tette.

postimage postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage

3 éves a Not Giving Up!

Betty  2017.04.08. 20:38

Tegnap, azaz április 7-én volt 3 éve, hogy megjelent a The Saturdays tizenhetedik kislemeze a 'Not Giving Up'. A dal a Living For The Weekend album ötödik, egyben utolsó kislemezeként jelent meg, mely csupán a #19 helyre volt elég a UK-ban és még mindig a rajongók egyik kedvenc dalaként tartják számon. A kisfilmet máig több mint 6,7 millióan látták a Youtube-on. 🎉🎉🎉

Vanessa fotózása a Paper magazinnak

Betty  2017.04.02. 20:19

Vanessa-ról a Paper magazin készített egy fotósorozatot, amiről néhány kép napvilágot is látott. A képeket Charlotte Rutherford fotós kifejezetten a magazin számára készített. Ha pedig kiváncsiak vagytok a vele készült interjúra melyben többek között a csillagjegyekről, a szexualitásról beszél akkor mindenképpen kattintsatok ide. A beszélgetésből még kiderül, hogy miért nem szereti a születésnapját és egyszer szeretne dolgozni Ty Dolla $IGN-nal és Anderson Paak-kal.

postimage postimage postimage postimage

postimage postimage

Megjelent Vanessa második szóló EP-je!

Betty  2017.04.01. 21:29
Tegnap a Salute The Sun Records támogatásában jelent meg Vanessa második szóló EP-je a 'Chapter Two', amely 7 számot tartalmaz, beleértve 5 eredeti dalt, valamint az első két kislemez a 'Good Good' és a 'Running Wild' akusztikus verzióját. Az album már az előrendeléseknél nagyon jól állt, mi sem bizonyítja ezt jobban hogy #1 helyen állt az iTunes bestselling R&B pre-order chart-on, valamint Top 10 a bestselling general pre-order chart-on. :) Az EP sajnos most is csak digitális formában jelent meg és a megjelenés óta már a Top 100-ban sincs bent a letöltéseknél az iTunes-on. Viszont jó hír, hogy jelen pillanatban #16 a Best Sellers in R&B Albums kategóriában. Olyan producerekkel dolgozott Vanessa az albumán mint Chloe Martini ('Trust Me'), Mkulu ('Good Good'), Ads Valu ('Rotation' és 'Pressure') és Long Liv The Plug ('Running Wild'). Az EP március 31-től már digitálisan és a zene megosztó szolgáltatóknál is elérhető.

postimage

A tracklista:
 
1. Running Wild - 3:30
2. Good Good - 3:37
3. Rotation - 3:45
4. Trust Me - 3:41
5. Pressure - 3:24
6. Good Good (Stripped Back) - 3:43
7. Running Wild (Stripped Back) - 3:05

Rochelle újra együttműködik a Max Factor-ral!

Betty  2017.04.01. 20:03
Rochelle még tavaly állt össze a Max Factor-ral, hogy a márka limitált smink kollekciójának legyen az arca, mely a Luxe Collection nevet viselte. A márka most a 25. születésnapja alkalmából bemutatta a négy csodás újdonságát a 2000 Calorie Curl Addict Szempillaspirált, a Szemöldökfixáló Zselét, a Colour Elixir Univerzális Ajakceruzát és a Colour Elixir Velvet Matte Ajakrúzst. Rochelle már másodszor működik együtt a Max Factor-ral amit nagy büszkén jelentett be az Instagram-követőinek: 'Today is a big celebration it's my birthday and 25 years of @maxfactor 2000 Calorie Mascara #RochelleMaxfactor.'
 
Ezúttal a márka egyik 2017-es újdonságát a 2000 Calorie Curl Addict Szempillaspirálját népszerűsíti. Rochelle egy fotózáson is részt vett, hogy bemutassa a második szépség megjelenését a smink márkával, ahogy a Max Factor hívja 'Urban Jungle'. Erős vastag ajkak és csillogó szemek - az énekesnő egyszerűen mesésen fest a legújabb kampány képeken.

postimage postimage postimage postimage

Dalpremier: Vanessa White - Running Wild

Betty  2017.04.01. 19:44

Vanessa úgy döntött, hogy a második EP albuma megjelenése előtt egy extra előzetest ad a legújabb dalából, melynek címe 'Running Wild'. Csöppet sem úgy tűnik, hogy visszavenne a tempóból, hiszen az első szóló EP-je óta számos dalt jelentetett meg, beleértve utolsó trackjét a 'Good Good'-ot, - amelyet a Hunger 'Az év legszexisebb dalának' választott és további jó kritikákat kapott a PAPER-től és a FADER-től. A 'Running Wild' premierje március 28-án volt a NYLON.com oldalon és természetesen megtalálható Vanessa pénteken megjelent a 'Chapter Two' EP-jén. Ebben a közép tempójú dalban a hip hop és az R&B ütemek keverednek, bemutatva Vanessa gyönyörű hangját és dalszerzői képességét. A dal producere a dinamikus londoni producer LongLivThePlug volt. Vanessa már számtalanszor bebizonyította milyen dalszerzői tehetséggel rendelkezik, ami segített neki, hogy számos dicséreteket kapjon a zene rajongóktól és rádióktól mint a Beats 1, a 1Xtra és a Capital Xtra - és még többet a szólókarrierje elindítása óta.

Előző hó | Következő hó | Elmúlt 1 hónap

 
TÁRSALGÓ
 
TOP CSERÉK

lavigne.gp
fiftyshadesweb.com

CSS Codes

 
@TeamSatsHungary

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt