~Your Best Hungarian Source for The Saturdays~
SZAVAZÁS
Lezárt szavazások
 
ELITE CSERÉK

9lirsr3ub89spgfm23cf.png b6zlzqsnyqj6t33scep9.jpg lali esposito k4kynr4bc8na9fmsa2bj.jpg eoeioalndt0ask909sb4.jpg 8j4e2oexin2yhz0c4r0w.jpg

mscvbauhttdm9n90sre4.jpg 33h6ffv6nfawymjqr8lz.jpeg 0p786fzh6e0ezemj1f7s.jpg 49721 dukai regina tigris xx2mu8gyfigy95exv0v9.jpg lotus launch 2013 raikkonen lg

nakf8ys12q9pplv6zvjb.jpg pl3o2yrs6aurtnh5dly7.png Leander Rising 300x297 vampirnaplok10 mky2h5jstwet5nphxh7o.jpg kultfilmeket elozott meg a jegvarazs 03210820

 

MIZU?
 
THE SATURDAYS
 
ZENE
 
DALSZÖVEGEK
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2010-07-05
 
Hírek

Előző hó | Következő hó | Elmúlt 1 hónap

Beards Jewellery Launch Party

Betty  2017.07.21. 11:48

Mollie minden bizonnyal felkeltette a figyelmet, amikor a Girls Aloud egykori énekesnőjéhez Nicola Roberts-hez csatlakozott a Beards Jewellery Launch Party-ra a londoni Royal Arcade-ben, július 6-án. Az énekesnő egy fekete bardot nyakkivágású miniruhában jelent meg az eseményen, ahol többek között Mark Wright, Katie Melua, Hannah Trigwell és Alex Rose is megjelent.

postimage postimage postimage postimage postimage postimage postimage

Frankie és Wayne 3. házassági évfordulója

Betty  2017.07.21. 10:40

Frankie legboldogabb napja minden bizonnyal az a nap volt, amikor 2014. július 19-én kimondta a boldogító igent focista vőlegényének, Wayne Bridge-nek. Az esküvő helyszíne a gyönyörű Woburn Apátság volt, Bedfordshire-ben. Ezúton is szeretnék a párnak Boldog 3. Évfordulót Kívánni!

A nagy napról természetesen Frankie és Wayne sem feledkezett meg. Twitter oldalára Frankie a következőt posztolta: 'What else would we go to see on our 3rd wedding anniversary?! kinkybootsuk #leather #kinkyboots…" - melyhez az alább látható fotót osztotta meg.

Wayne azonban az esküvőjükön készült fotót osztotta meg a közösségi oldalán, hogy megemlékezzen arról az igencsak emlékezetes napról. A fotóhoz a következő üzenetet írta: "#TBT to the day I married the love of my life @FrankieBridge .. three years yesterday!"

postimage postimage

British Summer Time Festival 2017

Betty  2017.07.17. 12:04

Idén is megrendezésre került a British Summer Time Festival. Minden évben nagyobbnál nagyobb előadók lépnek szinpadra és ez az év sem különbözött a The Killers és a Phil Collins előadásától. Az elmúlt években olyan nagy nevek léphettek a nagyközönség elé, mint Stevie Wonder, a The Strokes, Taylor Swift, a Blur és a Massive Attack. A londoni Hyde Parkban tartandó koncertsorozat mindig hatalmas tömeget vonz a változatos előadóknak köszönhetően. A fesztivál június 30-án vette kezdetét, július 1-én és 2-án, illetve 6-án, 8-án és 9-én a legnagyszerűbb előadásokkal kápráztatták el a bulizókat nap mint nap. Idén olyan nagy előadók léptek fel, mint a Green Day, Justin Bieber, a Kings of Leon, Martin Garrix és a The Killers.

Mollie, Lottie Moss és Daisy Lowe is azon sztárok közé tartoztak, akik a British Summer Time Festival egyik legnagyobb fellépőjének, Justin Bieber-nek a koncertjére voltak kiváncsiak. Mollie egy fehér játszóruhát viselt barna kabáttal a fesztivál harmadik napján (július 2.), amit egy arany medál nyaklánccal és egy napszemüveggel dobott fel.

postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage

Una Healy & Sam Palladio - Interview (BUILD SERIES 2017)

Betty  2017.07.16. 21:00

Una a Tommy's jótékonysági szervezet nagykövete

Betty  2017.07.16. 20:09
Una összeállt a Tommy's brit jótékonysági szervezettel, amely a vetélés, a halvaszületés és a koraszülés okait kutatja, valamint a Water Babies a szülés utáni depresszióra hívja fel a figyelmet.

postimage postimage postimage

A The Saturdays énekesnője nyíltan beszél a második gyermeke Tadhg születését követő depressziójáról.
 
Una-nak már van egy ötéves kislánya Aoife Belle, férjével Ben Foden-nal, kiderült, hogy két évvel ezelőtt a PND (Paraneoplasiás eredetű neurológiai betegségek) nevű betegséget diagnosztizálták nála és most más anyukáknak szeretne segíteni, akik maguk is hasonló helyzetben vannak.
 
"Magányos idő volt. Új házba költöztem, Ben munkahelyi sérülést szenvedett és hamarabb mentem vissza dolgozni, mint amikor Aoife-val voltam".
 
"Egyedül éreztem magam és bezárkóztam", mondta. "Végül elmentem a belgyógyászomhoz, aki a szülés utáni depressziót diagnosztizálta.
 
"Beszélgetni akár a háziorvosommal, akár a barátokkal és más új anyukákkal, nagyon hasznos volt számomra".
 
Legyőzte a PND-vel való csatát és most a Water Babies osztályon vesz részt. Ez egy olyan olyan jótékonysági szervezet, amely úszási osztályokat indít csecsemők és kisgyermekek számára és lehetővé teszi az új anyák számára, hogy találkozzanak egymással.
 
A Tommy's és a Water Babies jótékonysági szervezetek által indított Splashathon kampány reméli, hogy támogató hálózatot nyújt az új anyukáknak, azzal a céllal, hogy enyhítse a szomorúság, a magány és az elszigeteltség érzéseit.
 
A projektben való részvételéről, Una elmondta: "Mint anya fontos, hogy többet beszéljünk arról, hogyan érezzük magunkat. Ez volt az oka annak, hogy a Water Babies-hez látogattam, ami nagyon hasznos volt számomra. Nemcsak létfontosságú élettapasztalat gyermekek számára de lehetőséget adott számomra, hogy más anyukákkal beszéljek, akik ugyanazokon mentek keresztül mint én".

A Tommy's és a Water Babies jótékonysági szervezetek abban reménykedinek, hogy 1 millió fontot sikerül összegyűjteniük a "Splashathon"-on keresztül.

7 éves az oldal!!!

Betty  2017.07.16. 20:03

Egy kicsit megkésve ugyan, de mindenképpen szerettem volna megosztani veletek, hogy július 5-én 7 éve indítottam el a thesaturdays-world.gp oldalt, ami azóta is szünet nélkül működik. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki ide ellátogatott és azoknak, akik még a mai napig is látogatják az oldalt, valamint az Elit- és Topcseréimnek is. Természetesen a G-Portál szerkesztőinek is szeretném megköszönni, hogy az oldal ismét kikerülhetett a G-Portál Szerkesztő ajánlata rovatba! Mégegyszer köszönöm mindenkinek. 😊

Royal Ascot 2017

Betty  2017.07.09. 20:28
Idén is megrendezésre került a Royal Ascot Raceourse, ami az egyik leghíresebb lóverseny a világon. A sporteseményen előkelőségek és sztárok is jelen voltak és nem utolsósorban II. Erzsébet és a királyi család tagjai. Az esemény márcsak azért is érdekes mert a lóversenyt maga II. Erzsébet királynő vezényli le. A szigorú öltözködési szabályok betartására is figyelniük kellett a rendezvényen részt venni kívánóknak. A Hölgyek napján sokan kalapban jelentek meg, ami persze nem volt kötelező az eseményen. Az idei versenyt június 20-25. között láthatta a nagyközönség.
 
Az elit eseményen olyan sztárok tették tiszteletüket, mint Rochelle és Marvin Humes, Laura Whitemore, Vanessa White, Holly Willoughby, Phillip Schofield, JB Gill és még sokan mások...
 
Vanessa június 23-án az esemény negyedik napján egy pasztel Karen Millen ruhában jelent meg, amelyet virágminta diszített. Megjelenését egy karika fülbevalóval és egy szalmakalappal egészítette ki. Rochelle és Marvin szintén 23-án vettek részt az esményen a Winning Post Gardens-ben, Ascot-ban. Amíg Rochelle a fehér ruháját, fehér kalappal párosította, addig Marvin egy szürke csíkos nadrágot viselt fekete öltönnyel, melléje egy szürke kalapot válaszott.

postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage

My First Savsé Launch Party with Rochelle Humes

Betty  2017.07.09. 16:18

My First Savsé Launch Party

Betty  2017.07.09. 15:41
Júniusban hivatalosan is elindították Európa első, hidegen préselt bébiétel márkáját a My First Savsét. Rochelle támogatását fejezte ki az új bébitétel iránt, miközben a márka nyitópartijának volt a házigazdája június 20-án a londoni Carousel-ben. Az énekesnő nem tudott ellenállni az anyai varázsnak, miközben egy kisbabát tartott a karjában, hogy az új gyümölcsös és zöldséges bébiételt hirdessék. A My First Savsé az Egyesült Királyság első, hidegen préselt bébiétele, 100% szerves, 100% természetes, nincs hozzá cukor, szín vagy tartósítószer. Rochelle az alkalomhoz illően egy rózsaszín, ananász mintázatú szoknyát viselt, amelyhez egy fehér topot párosított.
 
A márka elindításán, Rochelle a három hónapos Valentina táplálkozási szokásairól beszélt: "Nagyon egészség tudatos család vagyunk és a szupermarketben gyakran megkérdőjeleztük, hogy a hűtőben található bébiétel valóban tápláló e".
 
"Amikor Alaia kicsi volt, mindig azzal küzdöttem, hogy olyan friss és tápláló bébiételt találjak, mint amit otthon én is el tudok készíteni!"
 
"Most két kislánnyal sokkal elfoglaltabb lettem. - Aggódtam, hogy nem lesz időm, hogy bébiételt készítsek Valentinának a semmiből, de a My First Savsé tökéletes megoldás a mozgalmas napokon, vagy akár mindennap!"
 
"A hidegen-sajtolt azt jelenti, hogy Valentinát igazán tápláló étellel etethetem - Nagyon izgatottá tett, hogy elkezdhetem a leszoktatási folyamatot és ez egy bónusz, amit Alaia is élvez!"
 
postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage

Hoxton Square Bar & Kitchen

Betty  2017.07.08. 18:36

Vanessa első nagyobb szóló show-jára a Hoxton Square Bar & Kitchen-ben került sor június 16-án Londonban. A tavaly megjelent Chapter One című debütáló szóló EP-jének és az idén kiadott Chaper Two című második EP-jének dalait adta elő a színpadon, beleértve a 'Relationship Goals'-t, a 'Lipstick Kisses'-t, a 'Nostalgia'-t, a 'Good Good'-ot és az 'Unforgettable'-t French Montana-tól. A koncertre természetesen nem egyedül ment mert egyik csapattársa Una is elkisérte.

A hipnotikus R&B hangok tették népszerűvé a Kelet-Londoni helyszínt, ahol a Florence & The Machine, a Grimes és legutóbb a Ray BLK és Stormzy előadásait láthatták az R'n'B kedvelői. Az elmúlt évben Vanessa számos tehetséges producerrel és zenésszel dolgozott a stúdióban, mint Wizzy Wow, Shakka, Snakehips, Rob Heppell, Charlotte Rutherford, Twigs és a House of Holland. Aki pedig a koncertre megvette a jegyet, az ajándékba megkapta a Chapter Two fizikális kiadását.

postimage postimage postimage postimage

4 éves a Gentleman!

Betty  2017.07.02. 22:30

Június 30-án már 4 éve, hogy megjelent a The Saturdays 'Gentleman' című kislemeze, mely sajnos csak a #14 helyet tudta megszerezni a hivatalos brit kislemezlistán. Ez volt a csapat harmadik olyan kislemeze, amely sajnos nem lett Top 10-es az Egyesült Királyságban.

Mollie a Littlewoods legújabb kampányának arca

Betty  2017.07.02. 22:24
Mollie keményen dolgozik önálló anyagán, miközben a The Saturdays szüntel, elindított egy blogot - The Life & Loves Of A London Girl - és összeállt a Littlewoods-zal, hogy márkás divat gyűjteményekben álljon modellt.
 
postimage postimage postimage postimage postimage postimage
 
postimage postimage postimage postimage
 
Frankie után most a The Saturdays másik énekesnőjét Mollie-t választotta a Littlewoods legújabb arcának.
 
Mollie bebizonyította, hogy modellként igenis megállja a helyét, miután a népszerű kiskereskedő a Littlewoods nyári kampányának divatfotózásán vett részt Cotswolds-ban.
 
Mollie a gyűjtemény fotózásáról mondta: "Szerettem a fotózást a Littlewoods-szal - elegáns, mégis megfizethető, inspiráló, valamint beszerezhető".
 
Az énekesnő egy sor gyönyörű ruhában pózolt a kamera előtt, amelyeket ő maga választott ki az online áruházból - márkák beleértve Lost Ink, Warehouse, Oasis és Vera Moda.
 
"A fotózás annyira szórakoztató volt, imádom a virágos ruhákat, amelyek tökéletesek a napsütéses nyári napokban", - folytatta.
 
"A fotókat egy lenyűgöző angol vidéki kastélyban Cotswolds-ban készítettük, amely tökéletes környezet volt a gyűjteményhez. Soha nem töltöttem elég időt Cotswolds-ban, így tényleg jó volt egy ilyen szép helyen fotózni", - tette hozzá.
 
A Littlewoods számos kedvelt márkát kínál, a legfontosabb butik nevek közül, beleértve YAS, Comino Couture és Lost Ink, valamint a nagy utcai kedvencek mellett, köztük Warehouse, Vila Conna, Miss Selfridge, Oasis és Vera Moda.
 
A gyűjtemény darabjai 6-16-os méretig kaphatóak, az árak 19 fonttól kezdődnek és egészen 192 fontig emelkednek.
 
A teljes gyűjtemény már elérhető a www.littlewoods.com oldalon. ;)

Nashville Tour 2017

Betty  2017.07.02. 22:18

Una, június 19-én a Nashville Tour 2017 dublini állomásának egyik vendég fellépője volt. A 3 Arena színpadán Sam Palladio-val közösen a 'Stay My Love' című debütáló dalát adta elő. A koncert már csak azért is érdekes volt, mert az amerikai Nashville című zenés, dráma televíziós sorozat szereplői álhattak a nagyközönség elé, köztük Sam Palladio, hogy a country zene kedvelőinek kedvezzenek. Először 2014-ben indultak amerikai turnéra, amely olyannyira sikeres volt, hogy egy évvel később 2015-ben megismételték. Az Egyesült Királyságban és Írországban is bejelentettek dátumokat amiket további amerikai előadások követtek 2016-ban. Nashville Tour 2017 keretein belűl idén még több UK állomásra látogattak el a sorozat szereplői, amit egy másik amerikai turné követ a nyáron.

Una Healy @UnaHealy
Can't wait for tonight's performance! #staymylove nashvillecmt @ 3Arena
https://www.instagram.com/p/BViLYfRHMjp

postimage postimage postimage postimage

Mollie a Jeans for Genes kampány támogatója

Betty  2017.07.02. 17:04
A Jeans for Genes elindította a 2017-es kampányt, amelyet híres arcok, köztük Mollie King, Louisa Johnson, Ashley James, Rachel Riley, Lydia Bright, Maya Jama és Vogue Williams támogatnak.

postimage postimage

A Jeans For Genes egy régóta fennálló éves jótékonysági nap, melyre szeptember 22-én kerül sor.
 
Idén is mint minden egyes alkalommal pénzt gyűjtenek, hogy segítsenek javítani a genetikai rendellenességben érintett gyermekek életminőségén.
 
A hírességek a legújabb Jeans for Genes Day kampány kedvéért különböző farmer ruhadarabokban álltak modellt, hogy felhívják a figyelmet a jótékonysági napra.
 
Mollie kommentálta: "Nagyon örülök, hogy egy fantasztikus jótékonysági kampány része leszek, amely segít a genetikai rendellenességben szenvedő gyeremekek életét megváltoztatni. Az adománygyűjtés a Jeans for Genes számára nyilvánvalóan az elsődleges cél, de ez egy nagyon szórakoztató kezdeményezés, lehetőséget adva arra, hogy kisérletezzünk a farmerrel! Alig várom, hogy a kedvenc farmeremet viseljem a kampány támogatására szeptember 22-én, pénteken és remélem mások is".
 
A Jeans for Genes a Glasgow School of Art-hoz csatlakozott, hogy elhozzák a legújabb, limitált divatos pólókat, amelyet Molly Lindsay tervezett. A póló megvásárlásával közvetlenül a Genetic Disorders UK jótékonysági szervezetet támogathatod, hogy ezáltal segítsenek javítani a genetikai rendellenességben érintett gyermekek életminőségén az Egyesült Királyságban.
 
Látogass el a www.jeansforgenes.org oldalra hogy megtudd, hogyan lehet részt venni rajta.

Una és Ben 5. házassági évfordulója

Betty  2017.06.30. 19:54
Una a csapat oszlopos tagja ma kereken 5 éve (2012. június 30-án), hogy kimondta a boldogító igent rögbi játékos vőlegényének,  Ben Foden-nek. Ezúton is szeretnék a párnak Nagyon Boldog 5. Évfordulót kívánni! 
 
Erről az igencsak emlékezetes napról a pár sem feledkezett meg és a hivatalos Twitter-fiókjukat használva üzentek egymásnak.
 
Una Healy @UnaHealy
5 Years ago today! Happy Anniversary @ben_foden love you more than ever xxx
#wood #anniversary https://www.instagram.com/p/BV9SyltHj7R
 
Ben Foden @ben_foden
Today is @UnaHealy and my 5th wedding anniversary! Thank you for the memories
and my two favourite little peeps here's to many more 
😘 #wood

postimage

Microsoft Surface Garden Sessions

Betty  2017.06.25. 19:26

Una a Microsoft's Surface Garden Sessions nevű rendezvényen lépett fel június 15-én, ahová egyik csapattársa Vanessa is elkisérte. Az esemény a The Gardening Society-ben került megrendezésre Londonban, amely egy tetőtéri kert, kiegészítve egy étteremmel és egy kocsmával. Megálmodója John Lewis. Míg Una egy fekete mini ruhában érkezett az eseményre, megjelenését egy ezüst csizmával dobta fel, addig Vanessa egy farmer kabátot és egy szakadt farmert viselt, fekete mélyen kivágott toppal, amelyhez egy fekete nyitott csizmát párosított. A sztárokkal teletűzdelt eseményen Sophie Ellis-Bextor és David Haye bokszoló is tiszteletét tette.

postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage

A day in Paris!

Betty  2017.06.25. 18:30

Una és Ben Máltai nyaralása

Betty  2017.06.25. 16:03

Una és Ben június elején egy gyönyörű tengerparti helyre utaztott, hogy kipihenjék a fáradalmakat. Ugyanúgy mint tavaly most is a Földközi-tenger egyik szigetét választották úticélnak. Szardínia után most Máltát szemelték ki maguknak. A pár nem tudta megállni, hogy a romantikus nyaralásukról ne osszon meg fotókat a közösségi oldalaikon. Fáradalmaikat az Intercontinental nevű szállodában heverték ki. Una és Ben a hónap végén ünnepli az 5. házassági évfordulóját és úgy döntöttek, most egy kis időt kettesben szeretnének eltölteni, ezért a gyerekeiket Aoife Belle-t és Tadhg-t nem vitték magukkal. A pár Málta és Gozo között fekvő kisebb szigetére is ellátogatott, amiről Una egy fotót is posztolt, amint a Comino sziget partjainál látható egy yachton. Továbbá videókat is megosztott az Instagramján ugyanerről a helyről. A Máltai szigetcsoport második legnagyobb szigetére Gozo-ra is ellátogattak, valamint Valletta-t, St Julian-t és Mdina-t sem hagyhatták ki, amely hosszú ideig Málta fővárosa volt. Kipróbálták a quadot, az elektromos kétkerűt, megnézték a helyi látnivalókat és a különböző ételspecialitásokat sem hagyhatták ki.

postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage postimage

Előző hó | Következő hó | Elmúlt 1 hónap

 
TÁRSALGÓ
 
TOP CSERÉK

lavigne.gp
fiftyshadesweb.com

CSS Codes

 
@TeamSatsHungary

 

Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik…    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    #forpony#forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony